Delikatessrökt bog

Beskrivning:
Saltad och torkad bog som varmrökts. En mager och mör produkt som är mycket prisvärd.

1.jpg


Farmarskinka kokt

Beskrivning:
Rustik skinka, sockersaltad, utan svål, tillverkad utav noggrant utvalda skinkmuskler. Naturlig och välsmakande. Tips: gör din egen variant med smaksatt griljering.

2.jpg


Farmarskinka rökt

Beskrivning:
Producerad utav noggrant utvalda skinkmuskler. Varmrökt, utan svål. Naturlig, rustik, välsmakande.

3.jpg


Flatrökt skinka

Beskrivning:
Helmuskelskinka som styckats till en plattare form. Formen medför att röken tränger djupare in i köttet och ger en skinka med tydlig rustik röksmak. Råvara av skinkinnanlår.

4.jpg


Källarrökt slottsskinka

Beskrivning:
Vår hela slottsskinka är en riktig klassiker, producerad enbart av skinkinnanlår vilket ger bästa resultat i smak, mörhet och saftighet. Skinkan långröks till exakt rätt temperatur. Det ger en riktigt saftig skinka med en härlig röksmak.

5.jpg


Krögarfilé

Beskrivning:
Hel fläskfilé, sockersaltad som rullas i vår speciella krögarblandning och därefter varmrökes. Perfekt till buffé eller picknicken.

6.jpg


Pastrami av kotlett

Beskrivning:
Välputsad kotlettrad, socersaltad, som rullas i pastrami kryddblandning och därefter varmrökes.

7.jpg


Rökt riaskinka

Beskrivning:
Skinkan rias (torkas) innan rökning. Råvaran är noga utvald och vi använder endast de finaste delarna av skinkan. Skinkan smaksätts och varmrökes enligt våra gamla traditioner. Enkelheten ger den goda smaken.

8.jpg


Rostbiff av rulle

Beskrivning:
Marinerad och kryddad nötrulle, varsamt värmebehandlad. Ger en mör, saftig och välsmakande produkt.

9.jpg


Varmrökt sida

Beskrivning:
Svålfri varmrökt halvsida, lättsaltad och varmrökt.

10.jpg