Bacon

Beskrivning:
Kallrökt sida med svål.
Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Flatrökt skinka

Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Kassler benfri

Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Krögarfilé

Beskrivning:
Kryddad och rökt fläskfilé, färdig att ätas.
Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Picnicbog rökt

Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Rökt nötkött

Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Rökt skinka

Beskrivning:
Pressad rökt skinka.
Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Riaskinka

Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Sidfläsk varmrökt

Beskrivning:
Varmrökt sida med svål.
Förvaring:
Kylvara högst +7° C

Slottsskinka källarrökt

Förvaring:
Kylvara högst +7° C