Kamben BBQ

Beskrivning:
Benraden från kotlettbenet. Rubbas i vår egna kryddblandning och vacuumpaketeras. Metoden gör att kambenen möras i sin förpackning.

1.jpg


Karré BBQ

Beskrivning:
Välmarmorerad, smakrik och saftig detalj från grisens nacke. Rubbas i vår egna kryddblandning, vacuumpaketeras och marineras i sin egen förpackning.

2.jpg


Plommonspäckad Karré

Beskrivning:
Välmarmorerad, smakrik och saftig detalj från grisens nacke. Rikligt späckad i mitten med katrinplommon, som ger en härlig smak till köttet. Det saftiga köttstycket lämpar sig väl till varmhållning. En klassiker i svenska kök.

3.jpg


Revben BBQ

Beskrivning:
Styckade från grisens bogsida. Även dessa rubbas i vår egna kryddblandning innan de vacuumpaketeras. Revben av bog är mycket saftiga och tål varmhållning under längre tid jämfört med spareribs och kamben.

4.jpg


Sida med svål

Beskrivning:
Färsk mager sida av gris. Vi rubbar sidan i någon av smakerna: salt/svartpeppar, BBQ. Den färska sidan ger dig en ypperlig råvara att förädla vidare och ytterligare bredda erbjudandet i delikatessen.

5.jpg


Spareribs BBQ

Beskrivning:
Tunna revben utstyckade från grisens spjällsida. Rubbas i vår egna kryddblandning och vacuumpaketeras. Denna metod gör att ribsen möras i sin förpackning.

6.jpg