Julkryddade revben

Beskrivning:
Härliga dofter sprids i köket när dessa välputsade och noga utvalda revben av svensk råvara tillagas. Kryddningen består av en blandning av traditionella julkryddor.

julsort1.jpg


Julskinka kokt

Beskrivning:
Vår kokta julskinka är gjord på högklassig råvara. I vårt välbeprövade recept finns inga onödiga tillsatser. Det enda som återstår är att griljera. Julskinkorna finns i tre storlekar, liten, mellan och stor.

julsort2.jpg


Julskinka rimmad

Beskrivning:
Precis som vår kokta skinka, är vår rimmade skinka gjord på högklassig råvara utan onödiga tillsatser. Här återstår lite arbete, så att du själv kan sätta din prägel. Julskinkorna finns i tre storlekar, liten, mellan och stor.

julsort3.jpg


Liljedalskorv

Beskrivning:
Liljedalskorven är en riktig delikatess som vi tillverkat enligt samma recept sedan 1900-talets början. Det är en traditionellt kallrökt korv med härlig smak, som passar lika bra på julbordet som smörgåsen året om.

julsort4.jpg


Prinskorv

Beskrivning:
En liten goding på julbordet. Vår prinskorv har högt köttinnehåll och tillverkas för hand, flätas i naturskinn, kokas och rökes så som vi alltid gjort.

julsort5.jpg


Rullsylta kokt

Beskrivning:
Av mager svålfri sida tillverkar vi vår rullsylta. Enligt tradition kryddad med vår grundare August Magnussons anrika kryddblandning. Nu har vi även kokat den för att göra det enkelt för konsumenten.

julsort6.jpg


Rullsylta rimmad

Beskrivning:
Allmans rullsylta tillverkas av mager svålfri sida som kryddas med August Magnussons julkryddor och rullas med omsorg. Precis som vi gjort i över hundra år.

julsort7.jpg


Sortiment utöver våra storsäljare

Beskrivning:
Vi erbjuder både rimmat nöt och fläskkött. Rökt lammfiol och vår klassiska kokta julkorv. För den som inte nöjer sig med vår liljedalskorv erbjuder vi också en utsökt julmedvurst eller varför inte vår egna julpastej.